Kotihoito ja kotisairaanhoito

Ammattitaitoiset hoitajamme huolehtivat monipuolisesti asiakkaan terveydentilasta. He auttavat myös, jos asiakas tarvitsee apua arkisissa askareissa. Hoitaja tekee yhdessä lääkärin kanssa yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Määritämme asiakkaan toimintakyvyn huolellisesti, jolloin tiedämme, millaista palvelua hän tarvitsee. Määrittämisessä käytämme apuna haastattelun lisäksi erilaisia arviointimenetelmiä, kuten muistitestiä (MMSE), ravitsemustilan arviointia (MNA) ja päivittäisten toimintojen suoriutumiseen tarkoitettuja mittareita. 

”Sain Mediverstaalta monipuolista erikoisosaamista kotiini. Oli hienoa nähdä lääkärin ja sairaanhoitajan toimivan yhteistyössä. Sain laittaa heille myös viestiä minua askarruttavista asioista.”

Marjatta, 79, Lievestuore

Huolenpitoa ja tukea kotiin

Olemme valmiita auttamaan erilaisissa kodin askareissa, henkilökohtaisen hygienian hoidossa sekä aamu- ja iltatoimissa. Jos asiakkaalla tai omaisella on turvaton olo, käymme varmistamassa, että kaikki on kunnossa.

Kerro meille tarpeistasi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Monipuolista kotisairaanhoitoa

Hoitajamme ovat perehtyneet erilaisiin sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin, kuten haavojen ja avanteiden hoitoon, ompeleiden poistoihin sekä leikkaushaavojen tarkistuksiin. Lisäksi he huolehtivat asiakkaan lääkityksestä ja auttavat lääkkeen antamisessa tai jakamisessa dosettiin. He huolehtivat myös tarvittavien rokotusten antamisesta asiakkaalle. 

He pitävät huolta erilaisten sairauksien, kuten diabeteksen ja sydäntautien seurannasta ja tekevät näihin liittyvät säännölliset mittaukset. Heillä on kokemusta myös potilaan hyvinvoinnin seurannasta sairaalajakson jälkeen.

Laboratoriokokeet kotona

Laboratoriokokeiden ottaminen onnistuu helposti kotikäynnin yhteydessä. Kokeiden tulokset ilmoitetaan asiakkaalle puhelimitse tai kotikäynnin yhteydessä.

Pidämme asiakkaan ja hänen läheisensä ajan tasalla toteuttamistamme palveluista ja hoitosuunnitelmaan tehdyistä muutoksista.

Huolenpitoa kotiin
© 2024 Mediverstas
Yritysilme Eero Heikkinen · WWWW Design Maene · Valokuvat Pekka Rötkönen